zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Ondernemend Altena introduceert Coffee Blogs

24 augustus 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - “Het bij elkaar brengen van de bedrijvigheid in de regio om daar samen voordeel uit te halen. Eén manier is de netwerkbijeenkomst Open Coffee Altena.”

In lijn met deze kerngedachten start (LinkedIn Groep) Ondernemend Altena met Coffee Blogs: korte verhandelingen die makkelijk weglezen. Zeker tijdens de koffie. Ondernemers uit verschillende branches plaatsen op OndernemendAltena.nl berichtjes met actualiteiten en/of ‘tips en trucs’ uit hun specialisme of vakgebied onder het motto: ‘Ondernemers voor Ondernemers.’ Zo is ieder Coffee Blog een presentatie en kan de bloggende ondernemer kennis delen waarmee collega‘s hun voordeel kunnen doen.

Naast de Coffee Stip is er nu dus het Coffee Blog... De Blogs verschijnen stapsgewijze. MaxServ uit Giessen draagt als eerste zijn steentje bij. Dit bedrijf geeft ondernemers informatie over aspecten uit de online marketing. MaxServ tracht zo enkele vragen te beantwoorden en laat lezers de kansen van online marketing zien. De eerste blog richt zich op met name op regio online marketing: wat voegt dit toe en waarom?

Bibliotheek Altena toont als tweede het belang aan van een goede bibliotheek in de regio en beschrijft op boeiende wijze dat ‘de bieb’ meer is dan boeken alleen. Regelmatig zijn er bijvoorbeeld boeiende lezingen en interessante cursussen…
Verti advies & partners uit Wijk en Aalburg volgt en gaat in hun eerste Coffee Blog in op de aankomende Btw-verhoging van 19 naar 21% en de consequenties daarvan.
Dan volgt de digitale jurist, Gijs Poorter. Hij verhandelt over Facebook en de vrijheid van meningsuiting. Ook een lezenswaardig item.

Ook presenteren?
De Coffee Blogs blijven op www.ondernemendaltena.nl staan, zodat op ieder gewenst moment die info kan worden nagelezen.
Wilt u zich vanuit uw specialisme ook presenteren middels deze Blogs, en/of heeft u een waardevolle tip voor collega-ondernemers, neem dan contact op met (LinkedIn) Ondernemend Altena via ondernemendaltena.nl of mail naar coffeealtena@aalburg.net of henri@maxserv.nl

Open Coffee Altena 5.0 op 13 september in Giessen! Aanmelden kan via www.ondernemendaltena.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.