donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Aalburg FM werkt opnieuw mee aan 'de 80'

24 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG / NIEUWKIJK - Ook dit jaar komt hij er weer aan, de Rabobank 80 van de Langstraat. Deze officiële Kennedymars behoort met zo'n 3.000 deelnemers tot de grootste in zijn soort. Veel fanatiekelingen gaan de uitdaging weer aan om de 80 helemaal uit te lopen op 8 en 9 september. De 80 wordt dit jaar groots gevierd door Aalburg FM, De Heusdense Televisie en Radiostichting (HTR) en De Ster die samen voor 'een onvergetelijke' versie van de Langstraat willen zorgen.

Vorig jaar maakte Aalburg FM samen met HTR al een reportage over de 80. Het programma gaat nu volledig op de schop. Voor en volledig beeld van de 80 van de Langstraat organiseren de twee lokale omroepen een feest in samenwerking met de Ster in Nieuwkuijk. De omroepen gaan draaien op het feestterrein van de Ster. De uitzending begint om 22.00 uur en zal tot 01.00 uur duren. Iedereen is welkom voor een gezellig drankje en de dito sfeer. Zo is de succesformule voor een onvergetelijke 80 van de Langstraat rond: gezellige muziek, drank en de lopers van de 80.

Welkom
Al vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom op het feestterrein, waar het vanaf 022.00 uur pas echt een groot feest gaat worden met optredens van B-von-D en Ferre Santos. De entree is gratis.

Lees meer over:

Aalburg FM de 80 langstraat
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.