dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

AalburgFM start actie voor Spieren voor Spieren

20 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  DJ / presentator Theo van de Wiel van Aalburg FM gaat geld inzamelen voor de organisatie Spieren voor spieren. Op 15 september zal hij samen met en vanuit dansstudio Waalwijk een live radiouitzending verzorgen, waar aandacht zal worden gevraagd voor deze organisatie.

Er is een stand met info over de actie waar men natuurlijk kan doneren en er zijn live optredens van onder andere Alex (bekend van Tros muziekfeest) en Peggy Mays (songfestival), Laura Ross (538 for Warchild) en Bart vand er Stelt. Ook zijn er verschillende dansdemo`s van de wedstrijdparen, amateurs, streetdance en nog veel meer.

Locatie Dansstudio Waalwijk , Grote straat 38a Waalwijk Aanvang; 21.00 uur

Gratis
De entree is gratis, maar we vragen wel een donatie voor in de collectebus. Alles is te volgen op internet  via  www.aalburgfm.nl of 106.4 FM op de radio

Als er mensen zijn die graag een eigen actie willen opstarten door bijvoorbeeld statiegeld van lege flessen, autowassen, clubactiviteiten en dergelijke, dan kan dat. Het geld dat zij ophalen via deze spontaan opgezette acties mogen zij persoonlijk komen brengen tijdens de uitzending van 15 september, een soort finaleavond tijdens welke bekend wordt hoeveel geld er is opgehaald voor Spieren voor spieren.

Dus: laat je van je goede kant zien en meld je aan en maak er met Aalburg FM en Dansstudio Waalwijk: een avond van om nooit meer te vergeten...

Voor info en aanmelding kun je mailen: cafeverkeerd@hotmail.com of Info@AaburgFM.nl (t.a.v. Theo van de Wiel)

Of bel met 06-19073835 / 06-43062822 of ga naar de website:  http://www.dansstudiowaalwijk.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.