zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Resultaten Ondernemersmanifest bekend op najaarsbedrijvenmarkt

7 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Op initiatief van burgemeester Fons Naterop heeft een achtttal ondernemers uit Aalburg samen met de gemeente een manifest opgesteld. Hierin spreken partijen de intentie uit het ondernemersklimaat een positieve impuls te willen geven door strategisch een aantal te verbeteren thema’s te benoemen en daarin acties te ondernemen. De resultaten van het manifest worden gepresenteerd tijdens de Bedrijvenmarkt die in het najaar in 'd Alburcht  zal worden georganiseerd door Ondernemersvereniging (OV) Aalburg.

Opzet van het manifest is het Aalburgse ondernemersklimaat - en dat van Veen in het bijzonder - een positieve impuls te geven door op een aantal strategisch te verbeteren thema’s acties te ondernemen door een draagvlak te creëren voor de triple-O gedachte: de bundeling van krachten en het nemen van verantwoordelijkheid door Ondernemers, Onderwijs en Overheid. Met deze impuls wordt bereikt dat de initiërende en ondernemende handelskracht zich, ook op termijn, blijvend kan ontwikkelen.

Bedrijvenbeurs
Tijdens de Bedrijvenmarkt in 'd Alburcht, waarvoor de voorbereidingen in gang zijn gezet, wordt het manifest nader gepresenteerd. De beurs, als gezegd georganiseerd door OV Aalburg, is dan het platform om ondernemers te informeren omtrent het hoe en wat van het Economisch Platform en wat de tot dan geboekte resultaten en intitiatieven zijn vanuit het Ondernemersmanifest.

De in het manifest opgenomen actiepunten zijn en worden de komende tijd nog verder uitgewerkt. Hierbij wordt gekeken naar huisvesting, infrastructuur, promotie van bedrijven, samenwerking en meer. Een eerder initiatief in dit kader was bijvoorbeeld al de ondernemersmarkt / presentatiebeurs tijdens de Omloop van Aalburg mei jl.

Ondernemers
Het manifest werd jeen jaar geleden, juli 2011, door burgemeester Fons Naterop samen met drie ondernemers (Kwetters, Bouman en De Waal) ondertekend.
Arie Bouman Tuinplanten BV., Handelskwekerij Peter Timmermans B.V., Autoschadeherstelbedrijf Cornet, C.G. Timmermans en Zn. C.V., Kwetters B.V., Bax en Van Kranenburg Beheer B.V., Timmerbedrijf De Waal Veen B.V. en A. van Rijswijk Auto’s vormden het voltallige college van ondernemers.  (Foto Gemeente Aalburg - juli 2011)

KLIK hier om het Manifest Ondernemers te downloaden via Aalburg.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.