vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dagkampweek was fantastisch

16 juli 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - De Dagkampweek was fantastisch met 75 kinderen en 17 leiders. Het weer viel alles mee ("We hebben het echt getroffen;") en een aantal spellen, onder andere de zeskamp,  werd zelfs in de zon gespeeld. De kinderen waren erg enthousiast en gingen zingend de week door. Ook tijdens de busrit kwamen de Dagkampliedjes voorbij.

De speurtocht van maandag in de bossen bij Helvoirt was mooi. Toen de kids terugkwamen van de dropping bij Giersbergen, vonden zij dat - net als de mensen van d eorngiastie - een nog mooiere route in een een heel ander bos. Colien Duister van Stichting Paraplu: "En dat terwijl het slechts vijf kilometer van Helvoirt vandaan is."
Het Levend Stratego was niet met militaire rangen, maar met dieren, wat kinderen erg aansprak. Ook het spel Spons-water-vuur werd weer vol overgave gespeeld. De afsluitende bonte middag op vrijdag werd bezocht door veel (groot)ouders, broertjes en zusjes. Alle groepen hadden een circusact, toneelstukje of lied ingestudeerd. Helaas viel er op dat moment een flinke afscheidsbui, maar dat mocht de pret niet drukken.

Op foto de vossenjacht op donderdag. Het thema was Circus Andersom en daardoor waren clown Adriaan, acrobaat Bassie, koorddanseresje Henk, Don Dompteur (temt eendjes in plaats van leeuwen), Cirusdirecteur de heer De Wit (zwarte groep) en Ollob de Beer naar Helvoirt gekomen. (Foto Dagkamp)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.