dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Hervormd Genderen virtueel de lucht in met nieuwe website

4 juli 2012 (door AalburgNet)

 

GENDEREN - Op 28 juni ging hij de lucht in, de nieuwe website van de Hervormde Gemeente in Genderen. De webstek oogt fris en eigentijds.

Wat gebleven is het gezamenlijke kerkenwerk. De koppeling met de zustergemeente, de eveneens plaatselijke Gereformeerde kerk is ook te vinden onder www.kerkingenderen.nl . Op dat punt kunnen bezoekers als vanouds kiezen welke geloofsgemeenschap zij virtueel willen bezoeken.

Het systeem draait onder Joomla, een zogeheten Content Management System (CMS) die het de beheerders van de site makkelijk maakt om berichten en/of foto's te plaatsen of te verwijderen. De voorkant van de website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ingericht. Twaalf knoppen bovenaan de pagina navigeren de bezoeker waar hij (of zij) heen wil. Uitklapbare vensters tonen onder iedere knop meerdere aanklikbare opties.

Sitemeter
Een sitemeter laat onder meer zien hoeveel bezoekers er totaal (of die dag) geweest zijn en hoe lang die op de site verbleven. Jammer is wel dat als de sitemeter wordt dichtgeklapt, ook de website van het scherm verdwijnt. Dan moet er opnieuw contact gemaakt worden met de kerkstek...

Lees meer over:

website kerk Hervormd Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.