vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dagkamp 2012 heeft nog vrije paatsen

25 juni 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Ook dit jaar organiseren de vrijwilligers van Stichting Paraplu een Dagkamp week. Dit jaar van 9 tot en met 3 juli, wederom in en rond kampeerboerderij 'De Hoge Distel' in Helvort. Er zijn nog wat plaatsen vrij, dus geef je nu op!!

Dagkamp is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en zij worden dagelijks opgehaald en weer thuisgebracht in de dorpen van de gemeente Aalburg. Op deze manier zijn ze elke dag actief met allerlei spellen, maar kunnen ze 's avonds wel thuis eten en heerlijk in hun eigen bed slapen.

Thema
Het thema is dit jaar ‘Circus Andersom’ en de spellen die we doen, zullen in dit thema zijn. De kosten voor deze week bedragen € 42,50.- Tweede en volgende kinderen betalen € 40,-. Dit is inclusief bus- en verzekeringskosten.

Wanneer kinderen lid zijn van Stichting Paraplu krijgen zij €2,50 pp korting. Lid worden kost € 5,- per schooljaar/seizoen. Voor meer informatie of het aanmelden van uw kind(eren) voor Dagkamp of als Paraplu-lid, bel dan met Saskia 073 – 599 55 48 of Colien 06 - 149 649 95. Dit kan ook via Dagkamp@kpnplanet.nl.

Lees meer over:

Dagkamp stichting paraplu
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.