woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Feest op de Aalburgse radio

18 juni 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Vrijdag 6 juli 2012 staat op AalburgFM in het teken van Henri versus Ronny. De twee smaakmakers van de lokale radio omroep gaan met elkaar de ultieme battle aan. `De inhoud van de battles blijft voorlopig nog even het best bewaarde geheim van Altena, maar dat het hilarisch, gezellig en leuk wordt is een feit,;' aldus AalburgFM.

Met deze actie sluiten Henri Verhagen en Ronny Hetjes het radioseizoen af en is het meteen de aftrap voor de bouwvakvakantie. `Iedereen mag deelnemen en kans maken op het grote Aalburg FM zomerprijzenpakket, vol lekkere zomerse hapjes! Dus zet het in uw agenda, 6 juli vanaf 18.00 uur luisteren naar Aalburg FM!`

Henri versus Ronny is vrijdag 6 juli te beluisteren vanaf 18.00 uur tot en met 24.00 uur.

Vrijkaarten
Maar er is meer op de lokale radio... Aalburg FM geeft ook weer vrijkaarten weg. Donderdagavond 28 juni 2012 deelt Arthuur Kruyt in zijn programma tien vrijkaarten uit voor de Hollandse Avond in Zuilichem. Tijdens deze Hollandse Avond zijn er optredens van Django Wagner, Helemaal Hollands, Ronnie Ruijsdael en Johnny Gold. De tent is open vanaf 20.00 uur op vrijdagavond 29 juni 2012.

De vrijkaarten kun je op Aalburg FM winnen door te smsen. Stuur aalburgfm (spatie) zuilichem naar 3010. `En wie weet word jij donderdag 28 juni door Aalburg FM gebeld en heb jij de kaarten gewonnen!`, aldus de enthousiaste boodschap van de lokale radiomakers.

Lees meer over:

aalburgfm
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.