zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Blijft fietstocht Aalburg Rond droog?

8 juni 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Morgen start de 28e fietstocht én klassieker Aalburg Rond. Bij goed weer worden 1500 deelnemers verwacht. Maar wordt het morgen 'goed' weer? De redactie van AalburgPUNTnet ging de uitgebreide weersverwachting na voor morgen: 24 uur vanaf 02:00 uur tot de volgende zaterdag- op zondagnacht.

Verwacht wordt dat de deelnemers droog zullen kunnen vertrekken, maar onderweg bestaat de kans dat zij toch een buitje op hun dak krijgen. Aan het eind van de middag worden opnieuw natte spetters verwacht... Verwacht. Klopt, want wie weet valt het allemaal nog wel mee en genieten de fietsers gewoon van een mooie - en hopenlijk droge - dag langs 44 ondernemers door mooi Aalburg.

De deelnemende ondernemers - aangesloten bij OV Aalburg - zullen langs de route vast een tentje (of afdakje) plaatsen...

Fietsweer

Fietsweerbericht

Zaterdag is het 15 tot 18 graden. Nog steeds waait het stevig, 4 Bft in het zuiden en - ter vergelijk - 7 Bft op de Wadden. Er valt nog slechts een enkele bui en de zon schijnt geregeld. Ook zondag vallen er enkele buien, de meeste in het zuiden. De wind neemt af.

De redactie van Aalburg.net wenst fietsers en collega-ondernemers in ieder geval een heel geslaagde dag!

 

 

Lees meer over:

Fietstocht Aalburg Rond
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.