donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Opnieuw goud voor Rick Sonnema

30 april 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag werden de zevende Open Itosu kata Kampioenschappen in Waspik gehouden, met een zeer sterk nationaal en internationaal deelnemersveld van ruim 300 deelnemers. Dit is een wedstrijd onder auspiciën van de Karate Bond Nederland, een wedstrijd waar alle kernploegleden aan mee doen. Mede hierdoor is dit toernooi van een zeer hoog niveau.

Goud
In de categorie Kata tot 15 jaar vanaf derde kyu (hoge band) won Rick alle voorrondes en toen stond de finale wedstrijd tegen Damian van Tadashii do nog op het programma. Deze won Rick ook en dat betekende dus weer Goud voor de 14-jarige Wijk en Aalburger die uitkomt voor Karate Do Academie Itosu uit Waalwijk.

Voor Karate Do Academie Itosu werden er ook nog bronzen plakken in de wacht gesleept. Glenn, Amani en Jetske behaalden alledrie de derde plaats in hun categorie.