vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Vrijdagavondshow ook online succesvol

2 april 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  De Vrijdagavondshow met presentator (én Meeuwenaar) Henri Verhagen is niet alleen op de lokale omroep Aalburg FM een groot succes. De Vrijdagavondshow is ook onderweg online een zeer goed beluisterd programma te worden. De Vrijdagavondshow boekt ook daar succes en staat op nummer één als wordt gezocht op de zoekterm ’vrijdagavond‘ in Google.

Het aandeel van luisteraars via de de zogeheten livestream op het internet blijft nog steeds stijgen. Daaruit valt af te leiden dat er steeds meer mensen uit het hele land naar de Vrijdagavondshow luisteren. Henri Verhagen: 'Om de radioshow beter online te profileren hebben we ervoor gekozen om een zogeheten SEO-optimalisatie uit te voeren op het zoekwoord ’vrijdagavond‘. Maandelijks wordt hier ruim 6.600 maal op gezocht. Nu er op dit zoekwoord een succes geboekt is, zullen er ook op andere zoekwoorden, welke gerelateerd zijn aan het online concept, worden geoptimaliseerd.'

Te beluisteren
De Vrijdagavondshow is elke vrijdagavond vanaf 21.00 uur te beluisteren op Aalburg FM en wel via de 106.4 Mhz in de ether en de 102.0 Mhz op de kabel in de gemeente Aalburg. Uiteraard ook via vrijdagavondshow.nl. (Foto Aalburg.net: Henri Verhagen in actie)

Lees meer over:

Aalburg FM
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.