vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Europarlementarier Peter van Dalen bezoekt Aalburg

27 maart 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Woensdag 4 april bezoekt Peter van Dalen, lid van Europees Parlement, Noord Brabant. Zijn bezoek sluit hij af met een informele netwerkborrel in D’Alburcht in Wijk en Aalburg. Tijdens die ontmoeting kunnen er over Europa vragen gesteld worden aan de Euro-parlementarier en wel van 17:30 tot 19:00 uur. Iedereen is welkom. Wie dat wil kan het een en ander ook volgen via Twitter: #europaltena.

Peter van Dalen houd zich veel bezig met Europese vraagstukken rond  transport en logistiek. Vanuit de vele lijnrijders in de regio worden wel vragen gesteld over de rijtijdenwetten. Eerder op de dag zijn bij bezoeken aan provinciehuis, Tilburg en Waalwijk de economische samenwerking aan de orde geweest.  Met de kansenkaart in Altena zijn hier ook weer nieuwe initiatieven vanuit maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Leus
De ChristenUnie maakt in het Europese Parlement deel uit van de ECR-Group, de Groep van Europese Conservatieven en Hervormers. Wat de verschillende partijen in deze fractie delen, is het motto 'Samenwerking JA, superstaat NEE'. Dit was de leus waarmee de ChristenUnie campagne voerde. (Foto Europa.nu)

Lees meer over:

politiek peter van dalen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.