vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

CU-fracties lanceren gezamenlijke nieuwsbrief

10 maart 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - De ChristenUnie (CU) raadsfracties van Aalburg, Werkendam en Woudrichem verzonden afgelopen donderdag de eerste gezamenlijke nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief willen de fracties haar achterban informeren over specifieke lokale thema’s. Daarnaast komen ook regionale thema’s en landelijke onderwerpen aan bod die lokaal van invloed (kunnen) zijn.

De eerste editie die aan de leden van de partij is verzonden krijgt een vervolg. Sympathisanten en andere geïnteresseerden kunnen zich daarom ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de website van de lokale CU-fractie.

Wens
De CU-fracties werken al geruime tijd samen. Zo is er regelmatig onderling contact over regionale onderwerpen en de bestuurlijke samenwerking tussen de drie gemeenten. Maar ook over thema’s die in de eigen gemeenten spelen. De fracties hadden al langer de wens en gezamenlijke nieuwsbrief te lanceren, iets waar tot dusver niets van was gekomen. Wellicht dat de nieuwe slogan Geloven, Durven, DOEN hierin de doorslag gaf.

De fracties willen sympathisanten en anderen geïnteresseerden via deze nieuwsbrief nog meer betrekken bij de lokale politiek in de eigen gemeente. Anderzijds blijft men ook op de hoogte waar andere ChristenUnie-fracties in de regio mee bezig zijn.

Actie
In verband met het uitbrengen deze nieuwe digitale nieuwsbrief komt de CU met een wervingsactie. Onder de personen die zich in de maand maart aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief verloot de redactie het boek ‘Altijd in beweging’ van ChristenUnie leider Arie Slob. Meer informatie over dit boek is terug te vinden in de laatste nieuwsbrief die te vinden is in het archief op de lokale CU-websites.

Aanmelden Aalburg kan hier...

Aanmelden Werkendam kan hier...

Aanmelden Woudrichem kan hier

Lees meer over:

politiek nieuwsbrief christenuie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.