woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Ondernemers presenteren zich tijdens 7-Dorpenomloop

2 maart 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG -  Vorig jaar ondertekende een aantal Aalburgse ondernemers het ondernemersmanifest Aalburg. Een van de onderwerpen in dit manifest is dat de Aalburgse ondernemers zich meer moeten profileren. Dit is voor twee ondernemers, Ad jan van Rijswijk en Berry Vos, aanleiding een activiteit voor ondernemers op te zetten. Met name voor ondernemers werkzaam in de bloemen- en plantenhandel, autohandel en ambulante handel.

Overigens zijn ook andere ondernemers van harte welkom om deel te nemen aan dit initiatief en wel aansluiting bij de 7-Dorpenomloop die op zaterdag 26 mei wordt gehouden. 

Uitgelezen
Voor deze wielerronde hebben zich inmiddels al 24 topploegen uit binnen- en buitenland aangemeld, zelfs uit Australië! Tevens presenteren zich de nieuwelingen, de jeugd, handbikers en is er een dikkebandenrace. Natuurlijk moeten we hierbij zeker ook nog noemen onze eigen topfavoriet Marianne Vos uit Meeuwen. Kortom een dag vol internationaal spektakel. Er wordt dan ook een groot aantal bezoekers uit het hele land (en daarbuiten)  verwacht. 'Kortom, een uitgelezen moment om uw bedrijf eens buiten de grenzen van ons eiland van het Land van Heusden en Altena aan het publiek te laten zien', aldus de spreekwoordelijke drijfveren achter dit plan.
 
'Wij stellen u in de gelegenheid om op die dag uw bedrijf in de directe omgeving van het parcours in Wijk en Aalburg te presenteren met als doel naamsbekendheid en de mogelijkheid om te netwerken. Voor alle duidelijkheid, het is dus geen braderie of markt, maar een presentatiebeurs waarin u de kans krijgt om te laten zien wie u bent en wat u doet.
U kunt op die dag gebruik maken van een kant en klare faciliteit in de vorm van een punttent van 25 vierkante meter die aan drie zijden afgesloten is. De kosten hiervoor bedragen 350 euro exclusief btw, het aantal is gelimiteerd op dertig standplaatsen. 
 
Wees er dus snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan tot 10 maart op volgorde van binnenkomst.'
 
Initiatief
De ondernemersmarkt is mede tot stand gekomen op initiatief van burgemeester Fons Naterop. Hij roept dan ook alle ondernemers op aan dit evenement mee te werken. Hij hoopt dat dit de start kan zijn van een jaarlijks terugkerend (en de komende jaren verder uit te breiden) ondernemersevenement tijdens de wielerronde 
 
Ook de Kamer van Koophandel (KvK) Brabant brengt  partijen graag bij elkaar. Precies de reden waarom de gemeente Aalburg de 7-Dorpenomloop tot ontmoetingsplek van plaatselijke bedrijven, het verenigingsleven en bezoekers van de wielerronde wil maken. De KvK juicht dit initiatief  van harte toe en ziet uit naar de verbindingskracht van de 7-Dorpenomloop. 
 
Aanmelden
Aanmelden kan bij Ad Jan van Rijswijk op  info@vanrijswijkautos.nl of bij Berry Vos op  berry@mb-vos.nl
 
Nadat de aanmeldingen binnen zijn volgt er op korte termijn een bijeenkomst om over de exacte invulling  van het programma verder te praten.

Lees meer over:

ondernemersmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.