donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Ideaalburg verbolgen over extra raadsdebat

7 januari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Om de gemoederen rondom oud en nieuw in Veen niet verder te laten oplopen, heeft de gemeente Aalburg niet alle cijfers naar buiten gebracht over de kosten die aan het feest zijn verbonden. Dat zegt fractievoorzitter Shah Sheikkariem van Ideaalburg. Volgens hem heeft burgemeester Fons Naterop de acht Aalburgse fractievoorzitters in aanloop naar oud en nieuw dringend verzocht om terughoudend te zijn met het openbaar maken van informatie. Sheikkariem is daarom verontwaardigd dat er op initiatief van de SGP aanstaande dinsdag toch een openbaar raadsdebat over oud en nieuw wordt gehouden in Aalburg. (Brabants Dagblad)

NOOT
De redactie van Aalburg.net nodigt u uit uw reactie te plaatsen op de klaarblijke actie van de gemeente: het achterhouden van info. Heeft Ideaalburg een punt? Wat vindt u daar van? Schaadt dit het vertrouwen van de politiek?

Reageren kan onder het artikel door de klikken op 'Reacties'.  Onder het artikel verschijnen de te nemen stappen: registreren of aanmelden.
In het kader kunt u reageren en u plaatst door opnieuw te klikken.

SPELREGEL: Overbodig wellicht, maar onnodig kwetsende reacties van welke aard dan ook zullen verwijderd worden. Zulks ter beoordeling van de redactie.

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.