dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Millennium Werkgroep ook in 2012 stevig aan de slag

5 januari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Eind oktober heeft de Millenniumwerkgroep van de gemeente Aalburg een jaarlijkse Millennium Ondernemersprijs voor de meest duurzame onderneming in de gemeente ingesteld. Hierop zijn diverse positieve reacties ontvangen en in het eerste kwartaal wordt de Ondernemersprijs bekend gemaakt.

In 2012 worden in het kader van de drie gekozen millennium doelen

  • Alle jongen en meisjes gaan naar school
  • Er leven meer mensen in een duurzaam leefmilieu
  • Er is meer eerlijke handel, schuldverlening en hulp

diverse andere activiteiten verzorgd en ontwikkeld. In oktober 2012 zal een muziekmanifestatie rondom deze thema’s worden georganiseerd.

Ook zal de werkgroep in de zomer weer deelnemen aan het ZomerEvent. Een nieuwe activiteit is deelname aan de jaarlijkse gemeentelijke fietstocht die door de ondernemersvereniging wordt georganiseerd. Hier wordt een stempelpost rond de Millenniumdoelen ingericht en iedere deelnemer krijgt naar verwachting een aardigheidje rondom de thema’s mee. Voor de deelnemende jeugd zal een kleurwedstrijd worden gehouden.

Deelname
Mocht u interesse hebben in deelname in de werkgroep of ideeën hebben die door de werkgroep opgepakt kunnen worden, neem gerust contact op met Ery Kooi via telefoon (01416) 698704 of via @mail e.kooi@aalburg.nl

 

Lees meer over:

millenniumwerkgroep
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.