donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

MaxServ sponsort nieuwe website Open Coffee Altena

4 januari 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - MaxServ zal het initiatief van Aalburg.net, lees LinkedIn groep Ondernemend Altena, verder ondersteunen. Dit heeft het internetbureau uit Giessen tioegezegd tijdens de eerste Open Coffee Altena, een netwerkmeeting voor ondernemers uit het Land van Heusden en Altena. Ondernemers komen samen en kunnen onder het genot van een kopje koffie en/of thee netwerken en kennis en info uitwisselen.

Op 8 december 2011 vond de eerste Open Coffee Altena plaats in Kookstudio Heerlijk & Eerlijk in Woudrichem. Ook internetbureau MaxServ was hierbij aanwezig. Gedurende de eerste editie van de business meeting werden goede gesprekken gevoerd en zijn er ook wat eerste afspraken gemaakt.

Steun
Cor Spek, één van de organisatoren van Open Coffee Altena, gaf aan nog verlegen te zitten om een website. Henri Verhagen: 'Hierop hebben wij aangeboden om de nieuwe website van Open Coffee Altena volledig te sponsoren, met daarbij alle specificaties die de organisatie hier aan wenst te geven. Dergelijke goede initiatieven kunnen namelijk wel wat extra steun gebruiken.'

Inmiddels zijn de eerste gesprekken over de invulling en inzet van de website geweest. De verwachting is dat de website de volgende Open Coffee Altena (9 februari 2012) online zal zijn.

 

Lees meer over:

Open Coffee Altena maxserv
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.