woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Prijzenfestijn AalburgFM zeer succesvol

28 december 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Het grootste prijzenfestijn van Altena is een groot succes. Het populaire radiostation Alburg FM geeft deze week ruim 15000 euro aan prijzen weg. Vuurwerkpakketten, APK-keuringen, waardebonnen, staatsloten en méér. De luisteraars kunnen van alles winnen op het station dat te beluisteren is via 106.4 FM. Ook de feestweek is succesvol. Deze ging eerste Kerstdag van start en duurt nog tot Oudejaarsdag.

Vrwijligger Henri Verhagen uit Meeuwen noteert: 'De website van Aalburg FM wordt extreem goed bezocht. Duizenden mensen weten het station te vinden. Zodra luisteraars ook maar denken dat wij een spelletje gaan spelen, hangen er al meteen ruim 130 mensen in de wacht. Dat is echt bizar. Zelf ben ik morgen (28 december) nog te beluisteren van 12.00 - 15.00 uur, donderdag van 9.00 - 12.00 uur en op Oudejaarsdag van 10.00 uur - 13.00 uur. Dan gaan ook de hoofdprijzen er uit.'
 
Als hoofdprijs geeft Aalburg FM een Samsung Galaxy Tab, een ballonvaart, LCD scherm, een grasmaaimachine en een beveiligingssysteem weg. Deze zijn te winnen middels het weekspel, de rode draad door de feestweekprogrammering. Ook is er nog een speciale social media actie. Voor de 250e volger op Twitter ligt een leuke prijs te wachten in de studio in Veen. 

Aalburg FM is volgen op Twitter via @aalburgfm.

 

Lees meer over:

feestweek aalburgfm
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.