dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Nog tot 10 januari aanmelden voor duurzaamste ondernemer

21 december 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Vanaf 2012 heeft de werkgroep Millenniumdoelen ervoor gekozen jaarlijks een zogenaamde Millennium Ondernemersprijs uit te gaan reiken. Een prijs die alleen bedoeld is voor ondernemers en instellingen. Jaarlijks worden kandidaten genomineerd die zich op het terrein van duurzaam ondernemen (hebben) onderscheiden. Ondernemers die menen hiervoor in aanmerking te komen kunnen zich nog aanmelden tot en met 9 januari aanstaande.

Aanmelden
Bedrijven die in aanmerking komen voor het meest duurzaamste bedrijf in de gemeente Aalburg kunnen zich aanmelden bij de heer Ery Kooi, telefoonnummer (0416) 698704 of via @mail: e.kooi@aalburg.nl met een korte toelichting. In februari 2012 wordt de naam van de onderneming bekend gemaakt die voldoet aan de vermelde criteria en de Millennium Ondernemersprijs 2012 gemeente Aalburg ontvangt. Voor eventuele vragen over deze ondernemersprijs kunt u ook met genoemde persoon contact opnemen. 

Randvoorwaarden
De bedrijven en instellingen die voor de jaarlijkse prijs in aanmerking kunnen komen zijn geen stichtingen of verenigingen. Het bedrijf moet gevestigd zijn, of een vestiging hebben in de gemeente Aalburg. Bedrijven moeten aan kunnen tonen op de drie P’s actief te zijn. Dit kan met concrete voorbeelden, activiteiten en maatregelen worden aangetoond. U kunt aantonen dat u zich inzet voor fairtrade producten binnen uw bedrijf of deze producten aan de inwoners van Aalburg verkoopt. Het bedrijf heeft de intentie dit structureel ook te willen blijven doen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.