zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Van Loon wint eretitel Beste Hardhouthandel

16 december 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Hardhouthandel Van Loon uit Wijk en Aalburg heeft de titel gewonnen van 'Beste Hardhouthandel 2011', het resultaat van heel veel stemmen.  
De achterliggende maanden hebben kennelijk velen hun voorkeur geuit met dit predicaat als het ultieme resultaat. Gezien de foto zijn de medewerkers apetrots. En terecht. De redactie van Aalburg.net - één uit het stemmerslegioen - feliciteert hen dan ook van harte met dit behaalde resultaat.

Uitzonderlijk
De competitie werd georganiseerd door Houtwereld Topleverancier. Inzet van de stemming was die mensen of dat bedrijf te vinden die op zich uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de branche. De firma aan de Nijverheidstraat 23 deed en doet dat blijkbaar goed. Enkele kernwoorden die werden gehoord zijn: 'snel, eerlijk, degelijk, betrouwbaar, professioneel, vakmanschap, consistent, stipt, netjes, klantvriendelijk, alert, gedreven, gepassioneerd, oplossingsgericht en flexibel.'

De voorraad van Van Loon wordt betiteld als 'groot, compleet, veelzijdig, betaalbaar, van een hoge kwaliteit en ingesteld op zowel grote als kleine orders.' Men stelt het verder op prijs dat de onderneming met behulp van specials en maatwerk inhaakt op specifieke wensen en met de klant meedenkt. Het advies en de informatievoorziening worden omschreven als 'goed en ''duidelijk', terwijl ook de website met webwinkel menig schouderklopje krijgt. De stemmers beschouwen de werknemers als 'aardige, vlotte en sympathieke gasten.' (“Geen gezeur en geen onzinverhalen.”)

“Ze hebben altijd wat we nodig hebben, zijn flexibel en makkelijk in de omgang”, laat een aannemer zich ontvallen. “Van Loon overtreft altijd de verwachtingen”, meldt een andere zakelijke klant. In Wijk en Aalburg zelf staat de onderneming ook als 'goed' bekend: “De kwaliteit zit niet alleen in het hout, maar in het gehele bedrijf”, weet een lokale klant.

Om het heugelijke feit te vieren geeft firma Van Loon de komende maand januari 10% winterkorting aan zijn klanten. Dat moét natuurlijk een vrolijke kerst opleveren... (Foto Hardhouthandel Van Loon)

 

Lees meer over:

kerst loon hardhouthandel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.