donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Uitslag bekend fotowedstrijd Maaswaarden

24 november 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  In de afgelopen periode heeft iedereen foto’s in kunnen sturen die te maken hadden met het bezoek van Koningin Beatrix aan Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, van 12 oktober jl.

Het nieuwe zorgcentrum is op die datum door Hare Majesteit officieel geopend. Veel bezoekers hebben op allerlei plaatsen en momenten foto’s gemaakt. Hiervoor was een wedstrijd uitgeschreven. Inmiddels zijn alle inzendingen bekeken door een jury bestaande uit een aantal medewerkers van Wijkestein. Uit alle inzendingen zijn 3 foto’s gekozen en deze drie inzenders ontvangen een dinerbon van restaurant de “Waard” in Wijkestein. Uit de drie ingezonden foto’s werd de uiteindelijke winnaar gekozen en deze foto krijgt een mooi plaatsje in het gebouw. De jury heeft gelet op originaliteit en creativiteit van de foto. De foto moest een verhaal vertellen of oproepen tot de verbeelding.

De winnaars zijn geworden:

1ste prijs: Corné van der Beek uit Wijk en Aalburg (de jury vond dit de foto die het meest tot de verbeelding sprak en oproept om erachter te komen wat burgemeester Naterop zegt tegen Koningin Beatrix)

2de prijs: Leontine de Haan uit Drongelen

3de prijs: Liesbeth van der Garde uit

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.