zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Steek energie in je huis

9 november 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  Er is weer een koude winter voorspeld. Uw huis, als een warme jas, zullen weer zwaar op de proef worden gesteld. Wanneer het comfort in uw huis in de afgelopen winter wat laag was en uw energierekening duidelijk niet, dan is het tijd om energiebesparende maatregelen te gaan treffen.

Steek energie in je huis
Maar hoe gaat dat in zijn werk? Samen met negen andere gemeenten in de regio heeft de gemeente Aalburg het informatiecentrum “Steek energie in je huis” ingericht. Bij Steek energie in je huis krijgt u antwoord op vragen als: Welke maatregelen zijn voor mijn huis het meest geschikt? Hoe kan mijn woning het beste worden geïsoleerd? Hoe zit het dan met de ventilatie? Is een zonneboiler iets voor mijn huis of een cv-ketel die ook elektriciteit maakt? En welke maatregelen komen nog in aanmerking voor subsidie?

Energie besparen loont
Uw huis wordt behaaglijker en uw energierekening vriendelijker. Investeringen in energie besparen en in duurzame energie (zonne-energie) hebben een beter rendement dan spaarrente.

Als u plannen heeft om uw woning te verbeteren of te verbouwen, dan is het nu een goed moment of kennis te maken met de mogelijkheden om energie te besparen en of om duurzame energie toe te passen. In kleine stappen wordt uw woning in de juiste volgorde verbeterd.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Steek energie in je huis, 076 587 58 80 of via info@steekenergieinjehuis.nl.

 

Lees meer over:

energie huis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.