zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Poll: blij met bezoek Beatrix (of niet)...

15 oktober 2011 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG -  Het Brabants Dagblad is gestart met een poll: Was het bezoek van koningin Beatrix aan Aalburg zijn prijs waard...?

De krant schrijft: 'Over de kosten van het koningshuis is deze week flink gedebatteerd in de Tweede Kamer. Ondertussen gingen de diverse Oranje-telgen gewoon verder met hun werkzaamheden. Zo bezocht koningin Beatrix Aalburg. Was dat bezoek zijn prijs waard? De koningin opende woensdag officieel het geheel vernieuwde zorgcentrum Wijkestein in Aalburg. Maanden zijn de bewoners en medewerkers van het zorgcentrum Wijkestein in touw geweest om alles voor te bereiden. De kosten van dit bezoek van anderhalf uur bedragen zo'n 25.000 euro. De stelling van deze week luidt: het bezoek van de koningin aan Aalburg was zijn prijs (25.000 euro) waard.'

Stemmen kunnen mensen rechts op de internetpagina van het Brabants Dagblad. Volgende week zaterdag staat het resultaat van deze poll in de krant. Uitgebreid reageren mag ook. Voor een artikel put men uit de reacties op de website van het dagblad. (Foto Aalburg.net)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.