vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Houthandel Van Loon in de race om Topleverancierschap

14 september 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Houthandel van Loon uit Wijk en Aalburg bestaat volgend jaar 25 jaar en zou dat jubileum willen sieren met de titel 'Houtwereld Topleverancier.' Mensen die vinden dat Van Loon deze titel verdiend kunnen van 8 september tot en met 6 oktober 2011 op het bedrijf stemmen in de competie die door Houtwereld (vakblad voor de houthandel) is opgezet.

Houthandel Van Loon aan de Perzikstraat is in de loop van het afgelopen eeuwkwart uitgegroeid van een regionale naar een internationale, solide houthandel met een eigen importfunctie vanuit Brazilië en Afrika. Ook worden er dagelijks in heel de Benelux houtbestellingen afgeleverd aan particulieren, hoveniers, aannemers/bouwbedrijven. Maar ook aan overheidsinstanties zoals de Gemeente Aalburg.
Martijn van Loon: 'Persoonlijk advies en kwaliteit staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel. Met een breder assortiment en scherpere prijzen zijn wij daarom een geduchte concurrent van de bouwmarkten. Ons ervaren team van vijftien man sterk, staat altijd klaar voor eventueel advies of een vrijblijvende prijsopgave.'

Hotelovernachting
Van 8 september tot en met 6 oktober 2011 kan er dus gestemd worden op de beste houtleverancier van Nederland. Van Loon: 'In de Houtwereld Topleverancier-competitie worden die ondernemingen en personen onder de aandacht gebracht die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de houtbranche. Wij hopen natuurlijk dat mensen op ons gaan stemmen. Dat kost maximaal twee minuten, waarbij zij  bovendien kans maken op een hotelovernachting voor twee personen!'

Wat dient u hier voor te doen?
Klik op onderstaande link en kopiër onderstaande gegevens in het vak Beste Hardhoutleverancier 2011, de overige vakken kunt u desgewenst leeg laten.

Houthandel Van Loon
Nijverheidstraat 23
4261 TK Wijk & Aalburg

http://www.houtwereld.nl/voordragen/

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.