donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Vrijdagavondshow AalburgFM groot succes

9 september 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Vanavond gaat de derde live uitzending van de Vrijdagavondshow de Altenase ether in. De Vrijdagavondshow is de nieuwe radioshow van de lokale omroep Aalburg FM. De Vrijdagavondshow mag inmiddels een succes genoemd worden vanwege de hoge luistercijfers en de vele positieve reacties. Ook bij bekend Nederland is de radioshow van Henri Verhagen uit Meeuwen inmiddels doorgedrongen. Diverse BN’ers melden zich in de Vrijdagavondshow.

Interview
Vanavond zal er een interview plaats vinden met gangmaker Johan Vlemmix. Johan Vlemmix kennen we als oranjegek, minister van Feest, ondernemer, maar vooral entertainer. In de Vrijdagavondshow zal hij vanavond groot nieuws melden rond wat ontwikkelingen en toekomstplannen. Daarnaast wordt teruggekeken met hem op zijn veelbewogen carrière.
Naast Johan Vlemmix zullen ook Henk Damen, Mike en Collin en zanger Rinus binnenkort voorbij komen in de Vrijdagavondshow.

De Vrijdagavondshow wordt elke vrijdagavond uitgezonden van 21.00 uur tot 23.00 uur op Aalburg FM, maar de Vrijdagavondshow is ook te volgen via Hyves, Twitter en de website. (Henri Verhagen)

Lees meer over:

vrijdagavondshow
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.