vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

AA peilt interesse partijavond

1 september 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Al bij haar ontstaan heeft De Aalburgse Alliantie (AA) het voornemen een jaarlijkse ‘partijavond’ te organiseren: een avond waarbij geïnteresseerden hun zegje kunnen doen over hoe de jonge lokale partij in hun ogen functioneert. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat wordt er totaal gemist?


Een dergelijke bijeenkomst is, aldus de AA, voor de partij ze;f van groot belang. Men wil ‘tussen de bewoners staan’, bereikbaar zijn via mail, telefoon, het discussieforum en diverse sociale media. Bovendien biedt de bijeenkomst een extra mogelijkheid tot inhoudelijk contact met de bewoners. Andersom vormt de bijeenkomst voor de bewoners een gelegenheid om op een directe, inhoudelijke manier met de fractie- en partijleden van gedachten te wisselen.
De AA laat weten: 'Maar: het bovenstaande vinden WIJ. Het is voor ons van het grootste belang om vast te stellen hoe juist U/jij daarover denkt. Daarom inventariseren we het enthousiasme via onze website poll. We verzoeken iedereen uitdrukkelijk om mee te doen.'
 
Voor de poll: klik HIER.

Lees meer over:

peiling aalburgse alliantie poll
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.