donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

CU vraagt zich af wat Aalburg gaat stemmen

16 mei 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - 'Het kabinet en de decentrale overheden (provincies, gemeenten en waterschappen) hebben half april een bestuursakkoord ondertekend over de uitvoering van bezuinigingen en hervormingen op terreinen als arbeidsmarkt, jeugdzorg, AWBZ, ruimte en natuur. Het gaat om een onderhandelaarsakkoord. De komende tijd leggen het Interproviciaal Overleg (IPO) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) het akkoord voor aan hun achterban. 

In het bestuursakkoord worden zaken geregeld over de uitvoering van bezuinigingen en hervormingen op terreinen als arbeidsmarkt, jeugdzorg, AWBZ, ruimte en natuur. De totstandkoming van het akkoord heeft heel wat voeten in de aarde gehad en ook heel wat reacties opgeroepen.  Op 8 juni zal de VNG op de ledenvergadering stemmen over het akkoord.

Wij zijn benieuwd naar de opvattingen van het college. Dit is een informatieve brief en een aankondiging van onze vragen over het standpunt van het college. Wij zullen in de maand mei in de raadsvergadering hier vragen over stellen.  Wij verlangen geen schriftelijk antwoord.'

Lees hier verder...

Lees meer over:

stemmen CU
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.