Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrijwilligers verwenmiddag Zorgplein Maaswaarden groot succes'
21mrt 2011

Vrijwilligers verwenmiddag Zorgplein Maaswaarden groot succes

WIJK EN AALBURG - Op zaterdagmiddag 19 maart stonden de eerste vrijwilligers van Zorgplein Maaswaarden al voor de ingang van Wijkestein in Wijk en Aalburg. Daar werden zij ontvangen door medewerkers van de Rabobank, die in het kader van NL Doet deze middag als klus hadden uitgekozen. Van hen ontvingen ze een glaasje champagne. Daarna konden ze naar het restaurant of atrium waar hun gedurende de middag allerlei drankjes en lekker hapjes werden aangeboden.

Verder was er de mogelijkheid om wat demonstraties te bekijken van o.a. een glasblazer, een bloemschikster en een mandenmaker. Een tweetal accordeonisten luisterden de middag op met vrolijke deuntjes en men kon een portretfoto van zichzelf laten maken. Alle aanwezigen, ruim honderd, hebben genoten van alle verwennerij en konden gezellig met elkaar praten.

Directeur Cor van Toorn en vrijwilligerscoördinator Bert Noorloos waren dik tevreden met de opkomst. Noorloos zei: 'Ruim 100 van onze 180 vrijwilligers is een grote meerderheid. Uiteraard zou je graag zien dat iedereen komt, want je wilt iedereen op zo’n middag dat extraatje laten meemaken. Vrijwilligers zijn niet meer uit onze organisatie weg te denken. Bij Zorgplein Maaswaarden vinden we het ook geen aparte groep. Wij zeggen altijd: "Bij Maaswaarden zorgen we met z’n allen voor onze cliënten of je daar nu voor betaald wordt of niet." Maar omdat het dit jaar het Europese jaar van de vrijwilliger is hadden we wel besloten, naast de gebruikelijke leuke dingen die we elk jaar voor hen doen, op deze middag toch nog iets extra’s te organiseren. Misschien dat we dit volgend jaar herhalen.'Deel dit bericht met je vrienden!