Alles over Aalburg...
04mrt 2011

Roland van Vugt met voorkeurstemmen gekozen

AALBURG - Het CDA in het Land van Heusden en Altena is fier overeind gebleven tijdens de verkiezingen voor de provincie. De nummer 8 van de CDA lijst, Roland van Vugt, is als één van de weinigen met voorkeurstemmen in Provinciale Staten gekozen. Van Vugt: "Ik ben alle CDA stemmers zeer dankbaar voor hun stem. Zij hebben hun vertrouwen in het CDA uitgesproken en in mij. Ook alle mensen die zich voor het CDA hebben ingezet, ben ik veel dank verschuldigd. Ik realiseer mij dat ik het zonder die steun niet had kunnen doen. Mijn slogan luidde; Ik ga voor Altena, het is geweldig te merken dat Altena achter mij is gaan staan. Dit mandaat geeft mij een extra steun in de rug om de belangen van onze mooie regio te behartigen. Het resultaat is uitstekend en de reacties zijn overweldigend hartverwarmend. Altena bedankt! Samen gaan we er wat moois van maken."

De uitslag In Aalburg kreeg het CDA 1295 stemmen van de in totaal 5903 uitgebrachte stemmen. Dat is 22%. Roland van Vugt had 762 stemmen. De opkomst was met ruim 63% de hoogste in Brabant.
In Werkendam kreeg het CDA 2931 stemmen van de in totaal 11688 uitgebrachte stemmen. Dat is 25%. Roland van Vugt had 1709 stemmen. De opkomst was ruim 58%.
In Woudrichem kreeg het CDA 2113 stemmen van de in totaal 6641 uitgebrachte stemmen. Dat is bijna eenderde van de stemmen. Roland van Vugt had 1650 stemmen. Dat betekent dat een kwart van de Woudrichemse kiezers voor Van Vugt koos. De opkomst in Woudrichem was 60%. In alle drie de Altenagemeenten scoorde het CDA beter dan tijdens de Kamerverkiezingen van 9 juni 2010.Deel dit bericht met je vrienden!