donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Posters plakken...

26 januari 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Ook in Aalburg werden eerder deze week  de borden weer geplaatst voor de verkiezingen van het provinciaal bestuur. 'Kies voor Jezus' werd als eerste op de borden geplakt.

Aanleiding voor Wijnand van der Hoeven daar creatief mee om te gaan: hij plakte een affiche tussen deze aankondiging en die van zijn partij de ChristenUnie (CU). "Met de samenwerking met de SGP zijn er ongetwijfeld ook een aantal dogmatische kanttekeningen bij te plaatsen. Maar gebaseerd op onder andere Mattheus 6:33 is de prioriteit duidelijk. Op 2 maart kunt u provinciaal bestuur kiezen maar Jozua 24:15 roept u op om vandaag al een keuze te maken wie u  dienen wilt. Daarom kon ik het niet laten om even een tussenpostertje te maken. Want het is wel mooi dat we elkaar over de muren van kerken en parochies weten te vinden om het christelijke geluid ook  in de politiek te mogen laten horen. Uit overtuiging."

Wel wil hij weten wie de affiches geplakt heeft....: " We zijn ten slotte wel benieuwd wie de posters plakt. 5 februari hebben we een dag gepland om in heel Brabant posters te gaan plakken. U bent van harte uitgenodigd om te helpen."


                                                                                                                        (Foto CU Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.