donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Broodkunst bevoorraadt tv-programma RTL

3 januari 2011 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG / ALMKERK - Broodkunst, dé broodjesspeciaalzaak aan de Markt 1 in Wijk en Aalburg, bevoorraadt deze week de programmamakers van 'Help, mijn man is een klusser.' Daar worden deze week voor het klusprogramma met John Williams opnamen gemaakt in Almkerk. Op het adres Zandwijk 2 bezoekt Williams bezoekt een wanhopige partner die al lange tijd met kromme tenen tussen onafgemaakte of ondeugdelijk uitgevoerde klussen bivakkeert.

RTL start een heuse reddingsoperatie om de dramatische gevolgen te herstellen. Enkele professionals zijn naar Almkerk getogen om de klus te klaren, terwijl de vrouw des huizes in een hotel verblijft en gaat woonwinkelen met John.

Wanneer een en ander wordt uitgezonden is op dit moment nog niet bekend.

RegioWoudrichem.nl schrijft:

"ALMKERK - Door omstandigheden kwam het er al bijna negen jaar niet van, de verbouwing van zijn huis aan de Zandwijk in Almkerk leek een groot drama. Telkens uitstel en een vriendin die dreigde de koffers te pakken. Adrie had moeite om de grote klus waar hij aan was begonnen af te maken. Zijn vriendin Linda zag er geen gat meer in en ten einde raad belde zij met RTL.
Afgelopen maandag werd Adrie van Breugel uit Almkerk op zijn werk in Den Haag "overvallen" door John Williams van het RTL programma "Help mijn man is klusser". Er zou die dag een reportage gemaakt worden over zijn werk, maar dát liep helemaal anders.

Eenmaal thuis in Almkerk stond er een compleet klusteam klaar om de 'rotzooi', zoals Adrie het omschrijft, op te ruimen en te beginnen met klussen. Linda werd samen met de kinderen verhuisd naar het hotel in Woudrichem en de grote verbouwing kon beginnen.
 
De hal, vloer, trap en toilet worden stevig onderhanden genomen en alles wordt gefilmd door de filmploeg van RTL. 'Ik zal blij zijn als de verbouwing achter de rug is, want ik zag er echt geen gat meer in en een varken heeft nog een beter onderkomen', zegt Adrie.

                                                                                                                                                                  (Foto's RegioWoudrichem.nl)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.