donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Samen de ether in met mooie prijzen..

15 december 2010 (door AalburgNet)

REGIO -  Van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december 2010 zenden Vestingstad FM en Radio A-FM een gezamenlijk programma uit. Iedere dag tussen 07.00 en 24.00 uur zijn veel fantastische prijzen winnen. 

Ondernemers uit het hele land van Heusden en Altena hebben prijzen beschikbaar gesteld, zoals cadeaubonnen, vuurwerkpakketten, kappersbezoeken en bosjes bloemen te winnen. Om te winnen moet je tijdens de feestweek afstemmen op Radio A-FM of Vestingstad FM.
 
Het is de derde keer dat de zender uit Werkendam en Woudrichem met elkaar samenwerken. Eerder werden dit jaar live uitzendingen gezamenlijk uitgezonden, nu staat een hele week op het programma!
 
Samenwerking
Jan van der Stelt van Vestingstad FM is erg blij met deze samenwerking “Wat is het leuk om met een grote groep mensen radio te maken en daarmee ook nog onze luisteraars mooie prijzen te laten winnen.”
 
Michel Pruijmboom van Radio A-FM is het er mee eens en voegt toe “Door op beide zenders hetzelfde signaal te laten horen bereiken we natuurlijk meer mensen, heel Altena kan meegenieten van onze samenwerking en natuurlijk prijzen winnen, ik ben daar erg trots op! ”
 
De presentatoren van beide omroep zullen samen werken om de beste muziek, veel lokaal nieuws, en een jaaroverzicht aan u te laten horen. Het wordt een fantastische week, hiervan kunt u profiteren, tenminste als u luistert…..
 
Uitzenden
Radio A-FM is in het Land van Heusden en Altena te ontvangen in de ether op 107.8 FM en in de gemeente Werkendam op de kabel 102.0 FM. Ook kunt u overal ter wereld luisteren via Internet: www.radioafm.net

Vestingstad FM 107.1 is in het Land van Heusden en Altena te ontvangen in de ether op 107.1 FM en in de gemeente Woudrichem op de kabel 102.0 FM. Ook kunt u overal ter wereld luisteren via Internet: www.vestingstadfm.nl
 
Tevens zijn studiobeelden van de uitzending de gehele week te bekijken op Vestingstad TV. Dit kanaal is te ontvangen in de gehele gemeente Woudrichem op Ziggo kanaal 45 - 663,25Mhz.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.