Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Beetje dom...'
07dec 2010

Beetje dom...

REGIO - De politie arresteerde in de nacht van maandag 6 december op dinsdag 7 december 2010 een 25-jarige man uit Breda. Dat gebeurde om 01.00 uur op autosnelweg A-59. Hij vestigde zelf de aandacht op zich. Agenten zagen namelijk dat de kentekenplaat van zijn auto vervalst was. Met behulp van gele verf waren twee letters 'T' veranderd in een 'I'. Dom natuurlijk, want een dergelijke combinatie is helemaal niet mogelijk voor een Nederlandse kentekenplaat.

Zijn auto was niet verzekerd en APK gekeurd. Daarnaast was het rijbewijs van de Bredanaar door de rechter ongeldig verklaard. Hij had dus helemaal niet achter het stuur mogen zitten.

Tot slot werd er ook nog inbrekersgereedschap in zijn auto aangetroffen. Het ging om handschoenen, een kniptang en materiaal voor het uitnemen van ruiten. Alles bij elkaar genomen redenen genoeg  voor zijn arrestatie. De verdachte is dinsdag in de loop van de dag, na het opmaken van de diverse processen-verbaal, weer in vrijheid gesteld.Deel dit bericht met je vrienden!