donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Moonlight Shoppen wordt weer sfeervol

29 november 2010 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Vrijdagavond 10 december laat het Hart van Aalburg weer van zich spreken. Deze avond staat namelijk geheel in het teken van de 2e editie voor een heerlijk avondje gezellig en sfeervol Moonlight Shoppen.

Alle winkels aan de Galerij en de Markt in het Hart van Aalburg, zullen in een sfeervolle ambiance met feestverlichting, allemaal geopend zijn tot 22.00 uur ’s avonds. Daarbij heeft bijna iedere winkel wel een speciale aanbieding voor haar klanten welke alleen op deze avond geldig is van 18.00u tot 22.00 uur.

Het geheel wordt omlijst met diverse sfeervolle activiteiten. Zo is er in samenwerking met het jongerencentrum EFS en onder begeleiding van dweilorkest Asjemenou uit Hank een kinderlampionnenoptocht door het centrum. Op het Marktplein zullen er diverse optredens plaatsvinden van de Heusdens Mannenkoor en is er een verhalenverteller actief, welke verzorgd wordt door Bibliotheken Altena. Uiteraard ontbreekt de kerstbomenverkoop ook dit jaar niet op het marktplein en zijn er voor iedereen zowel op de Markt als op De Galerij voldoende overheerlijke versnaperingen verkrijgbaar welke passen bij dit evenement en dit jaargetijde.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.