donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Zilveren waarderingsspelden voor Nieuwenhuizen en Vos

26 november 2010 (door AalburgNet)

AALBURG - Tijdens de ledenvergadering van de ChristenUnie Aalburg hebben oud-raadsleden Jaap Vos en Kees Nieuwenhuizen een zilveren waarderingsspeld ontvangen. Deze worden toegewezen door het landelijke partijbestuur aan mensen die een belangrijke bijdrage aan de ChristenUnie (CU) hebben geleverd. De spelden werden uitgereikt door Hermen Vreugdenhil, provinciaal Statenlid in Brabant namens de ChristenUnie-SGP.

Kees Nieuwenhuizen was tien jaar raadslid voor de CU (2000-2010) en Jaap Vos acht jaar (2002-2010) en zijn beiden al veertien jaar actief betrokken bij de CU. Met de zilveren spelden wilden zowel het lokale als het landelijke bestuur de waardering tonen voor het werk dat zij gedaan hebben: “Nieuwenhuizen en Vos zijn er in geslaagd om de ChristenUnie een duidelijk gezicht in Aalburg te geven door inhoudelijk, betrokken en consistent politiek te voeren. Zij hebben daarmee een basis gelegd voor het werk van de CU in Aalburg.”

Beiden heren hebben aangegeven het rustiger aan te gaan doen, maar blijven betrokken bij het werk van de CU in Aalburg. De partij heeft  in Aalburg twee raadszetels die vervuld worden door Wijnand van der Hoeven uit Wijk en Aalburg en Gerben van Helden uit Veen. (Foto CU Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.