vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Stem Thijs naar VN

12 oktober 2010 (door AalburgNet)

NEDERLAND - Thijs Verheul(18) is momenteel in de race om namens Nederland jongerenvertegenwoordiger naar de Verenigde Naties te worden en zit op dit moment met nog 5 anderen in de halve finale. Om verder te komen heeft hij stemmen nodig....veel stemmen!!

Thijs is in 2009 naar Zuid Afrika geweest. Hij heeft daar met eigen ogen de verschrikkelijke gevolgen van ziekten als Malaria en Aids / HIV besmetting gezien. Deze indrukken in combinatie met zijn interesse in geneeskunde hebben hem tot actie aangezet.

Hij wil als jongerenvertegenwoordiger de millenniumdoelen die de VN zichzelf gesteld heeft, opnieuw onder hun aandacht brengen en dan vooral doel 6: 'Stop de verspreiding van malaria, aids, tbc en andere dodelijke ziekten.'

Hij gaat hiervoor en wij willen hem graag steunen. Daarom mailen wij onze vrienden en bekenden met de vraag om op hem te stemmen via mail en SMS. Stemmen kan vanaf maandag 11  t/m zondag 17 oktober. Help Thijs door nu te stemmen.

 Dus:

  • sms ’Thijs’ naar 5040 (geen extra kosten)

én

Hier vind u ook meer informatie over de campagne en het promotiefilmpje.

Bent u (ben jij) ook enthousiast geworden, stuur deze mail dan door.

NB - Thijs woont in Papendrecht, maar deze problematiek waar hij zich voor inzet, overschrijdt de grenzen. De redactie van Aalburg.net wil daarom - bij wijze van uitzondering - graag steun verlenen door het initiatief van Thijs te melden op www.aalburg.net én www.werkendam.net!

Thijs zijn kandidatuur wordt ondersteund door:

Malaria No More  |  Aids Fonds  |  TBC Fonds  |  Stop Aids Now  |  One World

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.