Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verkiezing Beste Brabantse Werkgever'
02sep 2010

Verkiezing Beste Brabantse Werkgever

Na een selectie door Newcom Research & Consultancy beoordeelt een jury wie zich een jaar lang de Beste Brabantse Werkgever mag noemen. Organisaties worden beoordeeld op onder andere hun werkklimaat, verlofregelingen en loopbaanbegeleiding.

Er zijn twee prijzen te vergeven: één aan een commercieel bedrijf en één aan een non-profitorganisatie. De bedrijven moeten in Noord-Brabant zijn gevestigd en minimaal vijftig werknemers hebben.

In aanloop naar de verkiezing portretteert Omroep Brabant de zes genomineerde bedrijven in het zakenprogramma BV Brabant. Ook in de Brabantse kranten wordt uitgebreid aandacht aan de prijs geschonken.

De award wordt op 18 november uitgereikt tijdens Business Meeting Brabant, een tweedaags ondernemersevenement in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De eerste editie van dit gezamenlijke initiatief van de Brabantse kranten heeft ‘grensoverschrijdend ondernemen’ als thema.

Bedrijven kunnen zichzelf tot en met 14 september aanmelden voor de verkiezing. Maar ook anderen kunnen een bedrijf voordragen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.Deel dit bericht met je vrienden!