Alles over Aalburg...
01sep 2010

Burgemeester Naterop opent Zomer Event 2010

AALBURG - Op 11 september start het Zomer Event  bij het zwembad Veldzicht te Genderen. Met een spectaculaire Achtkamp voor jongeren van 15 tot en met 25 jaar en een feest met barbecue. 

Naast een hindernisbaan van 30 meter, zullen een gondelbaan en wonderwielen in het grote bad de uitdagingen zijn die overwonnen moeten worden. Arjan Bouman van het organiserend comité: 'Een gezellig zomerplein met enkele spellen en een cocktailbar maken de zomerse sfeer compleet. Het startschot zal om 19.00 uur door burgemeester Naterop van Aalburg worden gegeven. Al meer dan 50 deelnemers hebben zich opgegeven!'

Teams van 7 tot 10 personen kunnen zich nog steeds aanmelden via e-mail: m.versteeg@aalburg.nl.
Anderen die dit evenement niet willen missen, maar geen team bij elkaar kunnen krijgen, kunnen zich ook via hetzelfde e-mailadres opgeven.
Deelname kost 3 euro per persoon, een bedrag dat geheel ten goede komt aan een kindertehuis in Bulgarije, waar de watervoorzieningen opgeknapt zullen worden.
Bouman: 'Elke deelnemer krijgt voor die 3 euro een broodje hamburger of portie saté. Team Bulgarije zal tijdens de prijsuitreiking iets vertellen over het project van het kindertehuis in Bulgarije. Publiek en fans zijn natuurlijk van harte welkom om de teams aan te moedigen!'Deel dit bericht met je vrienden!