vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ruim je rommel op!

21 juli 2010 (door AalburgNet)
Vandaag genoten van een mooie zomerse dag aan de Maas, aan het strandje de “Steenhoven”. Waar wij ons geweldig aan stoorden was dat er gigantisch veel rotzooi achter werd gelaten. Lege blikjes, flessen, plastic, papier, lege zakken chips, worstenbroodje, te veel om op te noemen. Samen met mede Maasbezoekers hebben we zo veel mogelijk opgeruimd, onze bus was helaas te klein om alles mee te nemen.

Het strandje aan de Maas wordt ons gratis, ja inderdaad gratis, beschikbaar gesteld om de mensen de gelegenheid te bieden om verkoeling en gezelligheid te vinden in ons dorp aan het water. Wat wil men nog meer, je hoeft niet in de file naar de zee te staan, even snel afkoelen, gezellig he! Laten we het dus gezellig houden en laat iedereen zijn sociale verantwoording nemen.

Wees een stoere jongen, meid, man of vrouw en ruim je rotzooi op, zodat jij, en een ander de volgende dag weer kan genieten aan de Maas en niet in de rotzooi van een ander hoeft te gaan zitten.

Koop met het bier en chips gelijk een vuilniszak, vind je die vuilniszak toch te duur, laat het even weten, dan kun je er van mij een krijgen.

Met vriendelijke groet,
Henri Raaams
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.