zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Wegens vakantie gesloten...

16 juli 2010 (door AalburgNet)

AALBURG - Nu de vakantieperiode weer is aangebroken, betekent dit ook voor de gemeentesecretarie van Aalburg en Aalburgloket dat men daar de komende weken niet op volle toeren kan draaien.  

Hoewel er alles aan gedaan wordt om de serviceverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen, moet u er toch rekening mee houden dat u in de vakantietijd niet altijd direct door de juiste persoon geholpen kunt worden. Om te voorkomen dat u tevergeefs naar het gemeentehuis komt, is het handig van te voren even te bellen en eventueel een afspraak te maken met onze medewerkers. Aalburgloket is in ieder geval tijdens de vakantieperiode tijdens de bekende openingstijden gewoon voor het publiek open. 

Ook het college van burgemeester en wethouders gaat met vakantie. In principe zal echter altijd minimaal één lid van het college bereikbaar zijn. Wilt u een gesprek met één van de collegeleden dan kunt u een afspraak maken via de bestuurssecretaresse, (0416) 698763.

In verband met de vakantie zal de gemeenteraad niet vergaderen in de maand augustus.

De gemeentepagina zal tijdens de vakantieperiode niet wekelijks, maar tweewekelijks verschijnen en wel op de volgende dagen::
- 28 juli / - 11 augustus / - 25 augustus (Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.