Alles over Aalburg...
19jun 2010

Avondvierdaagse met 280 deelnemers geslaagd

WIJK EN AALBURG - Vier avonden, 12 verschillende routes. En met 280 deelnemers, ruim 53 meer dan vorig jaar, is de Avondvierdaagse geslaagd. Het mooie weer heeft een handje geholpen.

Wel zal tijdens de eerste avond de wijze van inschrijving aangepast worden om de stroom deelnemers sneller te verwerken. Ook komt er een tweede muziekkorps. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen die Wandelsportvereniging Wandelvreugd zichzelf meegeeft.
 
Nieuw dit jaren waren de veiligheidshesjes van de ANWB voor alle kinderen. Samen met de overige veiligheidsmaatregelen een goede zaak. De EHBO - afdeling Wijk en Aalburg – zorgde goed voor de wandelaars. Waar nodig werd bijstand en hulp verleend. De EMTE in Wijk en Aalburg trakteerde alle wandelaars op een appel en de laatste avond werd nog ‘een leuk hebbedingetje’ aangeboden door bestuurslid Anja van Tilborg.
 
Het geheel werd afgesloten met een defiléroute op de vrijdagavond. De muziek en show werden verzorgd door Jeugdkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk. Het defilé werd afgenomen door de wethouders Loes Lijmbach en Jan Spuijbroek, samen met leden van de vereniging.Deel dit bericht met je vrienden!