vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Werkzaamheden Merwedebrug en meer...

21 mei 2010 (door AalburgNet)

Weekendafsluiting tussen Knooppunt Hooipolder en Knooppunt Gorinchem richting Utrecht van vrijdag 28 mei 21.00 uur tot maandag 31 mei 05.00 uur.

Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 28 mei 21.00 uur tot maandag 31 mei 05.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de Merwedebrug en op diverse locaties op de A27 werkzaamheden aan het asfalt. Het wegdek van de Merwedebrug wordt over de gehele lengte gerepareerd.

Tijdens de werkzaamheden aan de Merwedebrug en het asfalt is de A27 richting Utrecht tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem afgesloten voor het verkeer. Ook de op- en afritten van de A27 richting Utrecht zijn tussen Geertruidenberg (20) en Werkendam (23) afgesloten (Ook op- en afrit bij Nieuwendijk). 
De Merwedebrug blijft in de richting Utrecht wel open voor fietsers, bromfietsers en het openbaar vervoer. Verkeer vanuit Utrecht richting Breda kan van de A27 gebruik blijven maken.

Reizigers richting Gorinchem kunnen door de afsluiting van de N322 bij de Andelse sluis ook niet snel via de pont bij Brakel de Merwede oversteken of doorrijden richting de A2 bij Zaltbommel. Aan de N322 wordt gewerkt aan de weg ter hoogte van de afslag naar Loevestein. Vanaf de rotonde in Giessen tot Brakel is de N322 dicht van vrijdagavond tot maandagmorgen.

Richting het zuiden kan via de A27 en de provinciale weg N267 richting Heusden het gebied verlaten worden. Mogelijk zorgt daar de 7-dorpenomloop door Aalburg nog voor extra verkeersoverlast bij Heusden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.