dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Uw mening over verkeer is van belang...

19 mei 2010 (door AalburgNet)

AALBURG / ALTENA - De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn geïnteresseerd in uw mening over het verkeer in hun gebied. U kunt uw mening kenbaar maken via een internetenquête op www.verkeersopinie.nl/altena.
Bijvoorbeeld over bereikbaarheid, verkeersveiligheid, parkeren en verkeersoverlast. Ook heeft u in de enquête de mogelijkheid om zelf locaties aan te wijzen waar u een verkeersprobleem ervaart.

De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gebruiken de resultaten van de enquête voor een nieuw verkeersbeleidsplan (gemeentelijk verkeers- en vervoersplan). Dit plan wordt in 2010 opgesteld. In het verkeersbeleidsplan wordt aangegeven wat de gemeente belangrijke aandachtspunten vindt en welke verkeersproblemen de komende jaren worden aangepakt.

Verkeersadviesbureau VIA uit Vught zal het plan schrijven. U kunt de enquête invullen vanaf 19 mei tot en met 16 juni. Mocht u niet de beschikking hebben over internet en toch de vragenlijst willen invullen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Openbare Werken van de gemeente Aalburg, doorkiesnummer (0416) 698770. U krijgt dan de vragenlijst op papier toegestuurd. De gemeenten in het Land van Heusden en Altena stellen uw bijdrage zeer op prijs.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.