Alles over Aalburg...
01apr 2010

Aalburgse kettingreactie tegen zwerfafval

WIJK EN AALBURG - Besteedde eerder Het Kontakt aandacht aan de actie tegen Aalburgs zwerfvuil, ook het Brabants Dagblad stimuleert de kettingreactie: 'Ad Mol en zijn vrouw Irene zijn een actie gestart tegen zwerfvuil langs de Aalburgse wegen. De Wijk en Aalburgers ergeren zich aan de blikjes, etensresten, papier en plastic dat ze steeds maar weer tegenkomen. Zwerfafval langs de Aalburgse wegen. Mol roept mensen op een straat te adopteren en deze schoon te houden.'
Zelf adopteerde hij een stuk van de parallelweg (van benzinestation tot bomenkwekerij) dat hij, samen met zijn vrouw Irene, vrij houdt van zwerfresten.

Het virtuele MarktPlein voor Aalburg - www.aalburg.net - haakte in en koppelde ogenblikkelijk een actie aan dit initiatief: 'Houd je straatje schoon!' De Aalburger met het meest ludieke praatje en het meest creatieve plaatje ontvangt De Schoonheidsprijs t.w.v. 100,00 euro.

DOWNLOAD hier het hele artikel op het Brabants Dagblad (1.5 mb) KLIK hier voor de actie en verdien 100 euroDeel dit bericht met je vrienden!