Alles over Aalburg...
08feb 2010

ChristenUnie Aalburg passeert magische 100.000

AALBURG -  De website van de ChristenUnie Aalburg passeerde afgelopen maandag de grens van 100.000 bekeken pagina’s. “We zien richting de verkiezingen duidelijk een stijgende lijn in de bezoekersaantallen”,  stelt Gerben van Helden die de website beheert.  “De verkiezingskoorts is dus wel te merken. We gaan richting de 100 bezoekers per dag, die ieder zo’n vier berichten bekijken en dat is drie keer zoveel als enkele maanden geleden.”

Met name de voorstelberichten van kandidaten worden goed gelezen. Zo zijn de bijdragen van Arie van Vuuren en Jenny Kleinloog Kuzee beide al tweehonderd keer gelezen.

Door telkens de website te vernieuwen en actuele berichten te plaatsen wil de ChristenUnie de website interessant houden. Zo heeft de ChristenUnie  de lay-out opgefrist en gebruikt men nieuwe media als Youtube enTwitter.

“Internet is onmisbaar als je goed bereikbaar wil zijn voor de inwoners van Aalburg. Daarom hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt om de website actueel te houden en dat zullen wij de komende jaren ook weer doen. Ook bij gemeentelijke thema’s; zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin, zetten wij in op een goede internetsite; dat is echt onmisbaar als je met het Centrum voor Jeugd en Gezin de jongeren ook écht wil bereiken.”
 
www.aalburg.christenunie.nlDeel dit bericht met je vrienden!