zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

ChristenUnie-jongeren voeren actie

18 december 2009 (door AalburgNet)

Met de actie 'De ChristenUnie heeft hart voor het OV' willen de ChristenUnie-jongeren het belang van een goed OV benadrukken. Gerben van Helden: 'We hebben het afgelopen periode stevig ingezet op het OV, samen met bijvoorbeeld de ChristenUnie in Werkendam. In beide gemeenten is er ook een motie ingediend om de OV-knelpunten onder de aandacht te brengen. Ook Statenlid Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk was vanmorgen op de Kromme Nol te vinden, 'het is mooi om te zien dat de jongeren van onze partij zich zo betrokken voelen bij dit onderwerp'. Met het uitdelen van hardwarmers in de vorm van een hart laten de aanwezige jongeren dit op een ludieke wijze zien.

Met het ingaan van de nieuwe dienstregeling zijn er een aantal flinke verbeteringen gerealiseerd. Maar we zijn er nog niet geeft Mathijs Vos uit Werkendam aan, hierin wordt hij bijgevallen door van Helden. 'We blijven ons inzetten voor de reizigers. Veel studenten maar ook ouderen in onze regio zijn volledig afhankelijk van het OV we kunnen ze dus niet in de kou laten staan!'

De actie op de Kromme Nol die net na half 7 begon was een enorm succes. Ruim 200 reizigers waaronder veel jongeren hebben een "warm hart" gekregen van de ChristenUnie-jongeren. Bij de actie waren o.a. Gerben van Helden, Maria van der Hoeven (Aalburg), Mathijs Vos (Werkendam) en Alfred Schouten (Woudrichem) betrokken. (CU)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.