dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Frikandellen en kerstcrossen voor goede doel

17 december 2009 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Honderden broodjes frikandel liggen te wachten om vrijdag 18 december verkocht te worden voor het goede doel. De broodjes zijn gebakken door vierdejaars leerlingen van het Willem van Oranjecollege. De opbrengst van de broodjes is voor Edukans projecten in Ethiopië, zodat kinderen naar school kunnen om een vak te leren.
Bij het Willem van Oranje college wordt vrijdagmorgen 18 december om 10.00 uur tevens het startsein gegegeven voor een gecostumeerde kerstcross (in de sneeuw?). Tegelijkertijd vind op de parkeerplaats tussen school en 'd Alburcht het fenomeen Trekkertrek plaats. (van 8.40 uur tot ca. 10 uur).
Twaalf teams uit klas drie gaan een enorme landbouw trekker van meer dan 6.000 kg vooruit trekken. Daarna wordt geprobeerd ditzelfde met één persoon minder te doen, en daarna met twee minder enz.
Ook gaan er leerlingen op pad om kerstkransjes lang de deur te verkopen. De vierdeklas leerlingen is gevraagd om twee uurtjes voor het goede doel te gaan werken en hun baas te vragen ook twee uur te sponsoren ook worden kerstcakes door hen verkocht. (Weekkrant)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.