vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Stichting Dorpshuis Veen daagt inwoners van Veen uit

3 juni 2009 (door AalburgNet)

De 26e feestweek van Veen, van 15 t/m 20 juni, staat voor de deur. Een week vol activiteiten voor alle leeftijden. Ee nieuw element is dat de inwoners dit jaar ook 'voor een ander' kunnen zorgen!

Op de site van de stichting SDV (www.feestweekveen.nl) worden de inwoners van Veen uitgedaagd om op woensdag 17 juni een benefietloop te sponsoren voor Roemenië. Dit als geste voor Willie van Rosmalen die samen met haar man goederentransporten naar dat land verzorgt.

SDV wil via deze sponsorloop zoveel mogelijk geld inzamelen om deze transporten te financieren. De feestcommissie roept dan ook iedereen op om zijn/haar st(b)eentje bij te dragen.

Op de site schrijft men: 'Ga op zoek naar sponsors en haal zoveel mogelijk geld op en loop natuurlijk mee op woensdag 17 juni! Deelname mag individueel of met een groepje. Meer informatie en de sponsorformulieren kun je vinden op de website of bij de slager, de bakker en supermarkt Golff/Duyzer. We hopen dat iedereen meedoet om dit tot een groot succes te maken! Bovendien willen we nog een beroep doen op alle verenigingen om deze actie te stimuleren.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.