Alles over Aalburg...
07apr 2009

Politieke wandeling langs Maas en door Wijkse Waard

 

 
 

AALBURG - Twaalf provincies, twaalf maanden, twaalf wandelingen. De ChristenUnie organiseert de komende maanden in iedere provincie een wandeling door een bijzonder natuurgebied.

Zaterdag 18 april om 10:00 uur start er daarom bij het Kruispunt (Hervormde kerk) een wandeling met Tweede Kamerlid Ed Anker van de ChristenUnie. De route loopt lang de Maas en door de Wijkse waard, eigendom van de inwoners van Wijk, een recht dat nog stamt uit de middeleeuwen.
Aan het einde van de wandeling rijdt het gezelschap met een bus langs het Pompveld, een ander klein natuurgebied in het Land van Heusden en Altena

Duurzaamheid, natuur en water zijn de centrale onderwerpen tijdens het bezoek. Mensen die dat willen kunnen ook andere onderwerpen aansnijden. Naast het Tweede Kamerlid loopt ondermeer ook CU wethouder Van der Hoeven mee.
Ook uit de provincie Brabant zijn er bestuurders van de partij. Zo zijn er  al aanmeldingen van Michiel Verdoorn (raadslid Werkendam), Hermen Vreugdenhil (provinciaal statenlid), Jan Buchner, Teus Stam (beiden Waterschapsbestuurders) en Mathijs Vos (PerspectieF Brabant).
 Deel dit bericht met je vrienden!