donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Regio Contact Dagen komen terug

10 maart 2009 (door AalburgNet)

 WIJK EN AALBURG - De afgelopen Regio Contact Dagen zijn een succes geweest. Ruim dertig bedrijven presenteerden zich deze dagen in 'd Alburcht. De organisatoren Jakko Bouman en Marco de Leeuw zijn tevreden. Hun doelstelling 'een professionele beurs neerzetten met een diversiteit aan bedrijven' is gehaald. Het evenement wordt daarom een tweejaarlijkse traditie.

Jakko Bouman: 'Onze doelstelling is inderdaad gehaald. Ik ben dan ook zeer tevreden hoe het gelopen is. De exposanten waren allemaal positief gestemd. Er was een ontspannen sfeer, de contacten met bedrijven onderling verliepen lekker en er was voldoende tijd met bezoekers een gesprek te voeren. Dat waren voor mij de hoogtepunten.'

Bouman vindt het lastig in te schatten hoeveel mensen de beurs bezocht hebben: 'Aangezien wij de entree bewust gratis hebben gehouden, is dat moeilijk te bepalen. Ik denk rond de 1.000 bezoekers, maar dat is echt een wilde schatting.'

De bedrijvenbeurs in Wijk en Aalburg zal een terugkerend evenement worden dat eens in de twee jaar gaat plaatsvinden, aldus het voornemen van Bouman en De Leeuw.

Marco de Leeuw (links) en Jakko BoumanAlle exposanten krijgen nog een evaluatieformulier om aan te geven wat er goed ging en wat er beter kon. De toekomstige Regio Contact Dagen varen er wel bij.

Marco de Leeuw (links) en Jakko Bouman tijdens de openingstoespraak van burgemeester F. Naterop (Foto Aalburg.net)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.